Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...reakcije njenih prijatelja na terorističke napade u SAD-u koji su se dogodili 11. septembra 2011. godine...\" Nisu se tada desili :S :S:S:S
da sam ih sve sacuvala mogla sam erotski roman objaviti... :P
GDJE PIŠE U TEKSTU 2011.??? Jednom se ucinilo, a drugi jedva docekali da nadju negativnu stvar u ovoj prici. Ccccccccccccccccccc... kakav smo mi narod! samo OSUDA, nikad pohvala. Zato nam je ovako.
hah... evo jedna stiže u po mobitela...
prije dva dana umalo nisam dobio poruku...
kaze covjek trebice, a ne k u r v i c e sta se javljate bezveze.
@macan nisi ti sine nista \"posekso\"
a sad se vec diplomiralo?
znaci prvu poruku ces spasiti negdje 2028 godine ;)
sadrže i reakcije njenih prijatelja na terorističke napade u SAD-u koji su se dogodili 11. septembra 2011- Hahahahahahahahaah 2011
Muhamed Hevaija Uskufi je napisao prvi rjecnik bosanskog jezika - Potur Sahidija - 1631 godine, dakle 197 godina prije prvog srpskog rjecnika. Postoje cetiri sacuvana primjerka ovog rjecnika; jedan od njih se nalazi pohranjen u univerzitetskoj biblioteci u Uppsalli (Svedska).
Ooooo gdje ste je*aci, nisam vas prepozn\'o hahahah
i reakcije njenih prijatelja na terorističke napade u SAD-u koji su se dogodili 11. septembra 2011. godine, wtf :SS valjda 11.septembra 2001.
Cuvam jos uvijek poruku koju mi je haver poslao prije 8 godina. Prenio mi vijest da sam polozio prvi ispit na fakultetu :)))
vau, ludiloooo............. koga to interesuje,zivota ti??
da nije mozda q r c i n a ?