Holanđani osmislili igru
1

Pomozite golom princu Harryju da pobjegne od paparazza

SRNA
Holanđani su napravili kompjutersku igru sa golim britanskim princom Harryjem, koji je u centru seks skandala nakon što su objavljene njegove golišave fotografije dok je bio u društvu nepoznatih dama.

Igra predviđa da igrač izvede princa iz hotela, izbjegne uposlenike, pa djevojke sa fotoaparatima i, naravno, Harryjevog oca - princa Charlesa.

Princ Harry je nedavno dospio u centar skandala kada su fotografije na kojima je razgolićen objavljene u štampi.

Harry je na zabavi u Las Vegasu igrao bilijar "u skidanje".

Ovaj skandal je odjeknuo u britanskom društvu, a na Facebooku se pojavila grupa čiji su učesnici odlučili da podrže princa i počeli da objavljuju svoje razgolićene fotografije.

Britanski tabloid The Sun objavio je fotografije golog princa Harryja uprkos molbama kraljevske porodice da to ne čini.

Na taj način list je postao prvo štampano izdanje u zemlji koje je prekršilo molbu kraljevske porodice.

"Nije bilo lako donijeti odluku da se fotografije objave, ali to je pitanje slobode štampe", rekao je glavni urednik dnevnika David Dinsmore.

Prema pisanju tabloida, koji se poziva na svoje izvore, pikantne fotografije princa bile su urađene 17. augusta, na dan kada je 27-godišnji Harry zajedno sa drugovima sjedio u baru hotela, gdje se društvo upoznalo sa nepoznatim djevojkama.

Mladići su uskoro predložili svojim novim poznanicama da se popnu u luksuzni apartman. Tamo je veselje prešlo na novi nivo kada je društvo odlučilo da odigra partiju "golog bilijara" - upravo tada je neko od učesnika zabave načinio nekoliko fotografija princa "kao od majke rođenog".

Pokušajte i vi spasiti princa. Igru možete igrati ovdje.