Zanimljivosti
12

Poljakinja do sada spavala sa 284 muškarca, cilj je 100.000

Klix.ba
Poljakinja Ania Lisewska koja je odlučila ući u historiju tako što će proputovati brojnim gradovima svijeta i spavati sa 100.000 muškaraca, započela je svoju avanturu. Naravno, dugogodišnji momak ju je odmah ostavio.

Ania Lisewska iz Varšave krenula je prošli mjesec u svoju neobičnu misiju i do sada je, kako tvrdi, spavala sa 284 muškarca. Dugogodišnji dečko ju je ostavio, no ona nije zbog toga patila.

"Želim da budem s mukarcima iz Evrope, ali i iz cijelog svijeta. Volim seks, zabavu i muškarce. U Poljskoj je seks i dalje tabu tema i svako ko želi ispuniti svoje seksualne fantazije smatra se čudakom, pa čak i duševnim bolesnikom", kazala je Lisewska za Huffington Post.

Istakla je da će se svojoj misiji posvetiti samo vikendom, a da će ljudi preko njene Facebook stranice moći pratiti njen "uspjeh".

Kako je kazala, svakom muškarcu dat će najviše 20 minuta, međutim mnogi smatraju da ne postoje nikakve šanse da do kraja svog života spava sa 100.000 muškaraca.

Naime, misiju bi mogla kompletirati za 3,8 godina ako bi se seksala svakodnevno po 20 minuta, ali bez da jede i spava.

No, s obzirom da planira se seksati samo subotom i nedjeljom, onda bi mogla misiju kompletirati za 20 godina, naravno, ako bi se neprestano seksala.

A, ako uistinu planira da dođe do cilja, onda bi u prosjeku oba dana vikenda trebala spavati sa 16 muškartaca i u 81. godini bi mogla ući u Guinnessovu knjigu rekorda kao osoba koja je spavala sa najviše ljudi.

Ania Lisewska svim partnerima garantuje anonimnost, a troškove njenog dolaska i smještaja sudionici će morati sami pokriti.