Zanimljivosti
158

Policajka u bikiniju oborila na pod i uhapsila džeparoša koji je pokušao ukrasti mobitel

Klix.ba
Švedska policajka koja nije bila na dužnosti šokirala je džeparoša koji je pokušao opljačkati njenu prijateljicu dok su odmarale u parku u Štokholmu. Mikaela Kellner je bila u bikiniju kada je savladala muškarca i oborila ga na pod.

Ova zgodna brineta već 11 godina radi u policiji i veteranka je ninja ratnika. Muškarac im je prišao tražeći novac, a jedna od njenih prijateljica je shvatila kako joj nedostaje mobitel.

"Reagovala sam instinktivno i nisam razmišljala mnogo o tome dok ga nisam srušila. Kada sam sjela na njega pogledala sam oko sebe i vidjela prijateljice koje nisu policajke i čudno me gledaju. Bila je to sigurno smiješna situacija", rekla je Kellner.

Fotografije ovog hapšenja postale su viralne nakon što ih je postavila na Instagram. "Uradila bih to bez obzira u kojoj sam odjeća, pa makar bila i gola. Ništa me ne može zaustaviti", Kellner.

Osim što čuva sigurnost građana i grada, Kellner se bavi i fintessom te diže tegove. Za džeparošem je trčala 15 metara i uspjela ga je stići. Držala ga je na zemlji do dolaska policije koja ga je i zvanično uhapsila.