Uhapšen s buketom cvijeća
0

FOTO / Pokušao ubiti djevojku jer je odbila udati se za njega

Sarajevo-x.com
Mario Francisco Hernandez (22) još je u rukama držao buket cvijeća kad je uhapšen nakon što je pokušao ubiti svoju djevojku koja ga je odbila nakon što ju je zaprosio, piše "Daily Mail".
Bivši vojnik se dovezao u restoran brze hrane u Kaliforniji gdje je radila njegova djevojka Stacy (21), a na poleđini automobila koji je parkirao pred izlogom je napisao "Hoćeš li se udati za mene?". Hernandez je već bio ugovorio kupovinu i odgovarajućeg prstena u obližnjoj trgovini nakita. Ali, umjesto da Stacy pođe s njim i izabere prsten, ona ga je odbila.
Prema policijskom izvještaju, Hernandez je tad uskočio u svoj automobil i stisnuo gas pokušavši ubiti djevojku. Ona se morala baciti kako bi izbjegla da je udari atomobilom. Osim što je uništio automobil, Hernandez je napravio veliki nered ispred restorana, a policija ga je uhapsila dok je u rukama još držao cvijeće koje je bio donio djevojci.
Očevici su izjavili kako su mislili da se snima neki film, ali kad su shvatili da to nije slučaj, ostali su u šoku. Policija nije imenovala djevojku, ali je navedeno da ima dvoje djece s Hernandezom, jednom je pet, a drugom tri godine. Ona i Hernandez su zajedno od njene 15. godine, otkad žive zajedno s njegovim roditeljima. Stacy je sada smještena u sklonište za zlostavljane žene. Policija je saopćila Hernandez, koji je ranije služio u američkoj vojsci, nije bio pijan u vrijeme kad je napao djevojku.