Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas je Alija Sirotanovic imo lopatu ko buldozder i radio 12 sati dnevno -50 godina ko sivonja.Ovaj je slabic za Aliju
nedo bog ovom se sta zamjerit pa da me spuca stocem
Niste vi vidjeli sta je snaga imate covjeka iz Irana koji je najaci covjek na svijetu http://www.youtube.com/watch?v=0t1QCCVVzkY
hvala bogu pa je od boga dobio mozak konja.
100 konja??? koja je to onda konjina hehehhe
http://adf.ly/993600/pc-sound-prank
ovo ide brze nego vecina nasih vozova... :)
je*o ovo ba :D imal sta da se jede...prodavnica ne radi :S
je*o ovo ba :D imal sta da se jede...prodavnica ne radi :S
jos destorica ovakvih i zaposliti da vuku... ne bi nam lokomotiva trebala
kad vec vuce nek i mene povuce
Treba ga zaposliti kao masinovodju u RS
Svaka cast ljudino!!! Treba mu dati posao da pošamara ove što ne izlaze iz kuce vec samo daju retardirane komentare! Kako vas nije stid jadovi?!? :)
Uvijek BaIija mora nekome naci manu.
OR\'O JA NJIVU
Šta zna Sirijac šta je 100 tona...
Pih! Bosanski radnik u proizvodnji radi 365 dana u godini za 300-400 KM mjesečno. Od tih para država mu još uzme oko 100 KM (PDV i razne akcize) I to bez regresa, bolovanja, plavih koverti.... i još othranjuje ženu i 3-4 djece, plaća komunalije, školuje djecu, liječi se....itd što ukupno izađe oko 1500KM. KAKO? E, to je bosansko čudo i misterija a ne ovaj Sirijac ili bosanske piramide koje ispada da su građene kad je čovjek još bio na drvetu.