Nevjerovatno, ali istinito
0
Pogledajte rendgenski snimak užasne povrede
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi mu glavu osjekli da izvade makaze!
koliko je ovaj imao srece , trebao bi da odigra Lotto mozda i sta osvoji
ovo ti je bila njegova lutrija, ne vjerujem da ce imati jos koji priliku :)
a jeste li pomislili da se opruga nalazi na licu, dakle s vanjske strane, a rentgen je prikazuje ovako, jer ne prikazuje misicno tkivo nego 2D kostiju?
u muslimanskim zemljama doktori bi čelaki šta mu Alla-h da. Nemaju znanja da reaguju na ovakve povrede.
sam pao,sam se ubio
hahahahahahaha,evo nam bosnjackih dr znalaca sa analizama,kazem vam ja da je ovo sve montaza cionista heheheheh
Poovom oprug abi mu bila unosu sto je nemoguce bilo bi u ovom položaju polomljenih vilci a i td! -Ne vide se sve kosti lobanje ni mozak se ne vidi nista!
Kad ga neko u se..... da oprostite. I ovo jos da su mu oo spasili ma dajjj price za malu dijecu! NEbi mu mogli spasiti oko i bilo bi u mozgu, a ne u grkljanu! Ovo je montaža tipa one gdje znakove auta stavljaju u srce kao na rengenu da je u srcu taj znak!
Sumnjam u autenticnost ovog artikla. Odkud to da se i opruga pola nalazi u a pola van glave LOL. Ovo je pricam ti pricu njofra article. Gdje samo sarajevo-x pronalazi ovakve gluposti i jos ih objavljuje a da predhodno malo ne promisli sta to objavljuje hahaha
86 godina, a vaki zubi... ovaj lik je NATO... P.S redakciji j.e.b.e.m ma.t.er, ispravite, nije OSAMDESETŠETOGODISNJI..
\'\'coincidence? I think NOT!\'\'
holly mother of god! O__O
vidi nidje mozga da pokaze na rengenu :UUUUUU
Gluho bilo.
ovako se meni neki dan zabio panj spida direkt u nos