Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pas se samo pravi da spava. Beba vise place nego se smije. Hajmo dalje....
sestomjesecna beba ima da se dobro najede psecih dlaka, inace, veoma zdravih za organizam...posebno bebin! fuj!!
sta bi Mevlid na ovo rekao?
Koji kreten koji ovo snima, vjerovatno otac!!!! Pa idiote, zamisli da je beba dirnula negdje cuka gdje ne treba, a cuko onako iz sna, prenerazen scapao malog za ruku ili bilo gdje drugo, za par sekundi bi ga potrgao a ti ne bi stigao ni keks da kazes IDIOTTTEEEE!!!
Nadrogiraju jadnu bebu i stave je na internet u nadi da ce postati poznati. Odlinco, svaka cast roditelji.
ja gadne zivotinje
Al bas. 1. Jeste li ikad pomislili da ljudi ciste dlake za cukom, iako se ova vrsta i ne linja puno zahvaljujuci kratkoj dlaci. 2. Svaki dobro dresiran pas moze biti pazljiviji i strpljiviji sa bebom nego prosjecan covjek koji nije roditelj istoj bebi.
Zasto bosanci uvijek imaju glupe komentare?
ma samo budale drze ovog psa u kuci sa ovolisnim djetetom!! pa djete ce ga iz igre naljuditi i ovaj ce mu glavu otkinuti
Inace su mi dragi ovi klipovi sa bebama i zivotinjama...al ova beba bas ima nekakav smijeh, koji i nije bas smijesan...vise mi je nekako naporan :/ al pas je zato u strasnoj pozi hahaha
Pa ker cijelo vrijeme otvara oči! Znači da se pravi da spava,dresiran,sranje...
Evo ja se posr\'o. Hajmo to objaviti.