Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vece sise kod prave mona lize
Cuj pronadjite RAZLIKU :S! Jolie ,Nidje veze ! A inace sve je nacrtano ili photoshop!
Za svaku sliku potrebno je od nekoliko minuta do tri sata rada u Photoshopu da bi bila savršeno izrađena. cuj do 3 sata ,ma prosipaj suplju nekom drugom .Za ovo je potrebno 3 sekunde maksimalno .Ovaj sa x je preteko i sve meksicke serije ,po zaglupljivanju
Dobro je neko primijetio. Samo uz Angelininu je postavljena originalna slika da se uporedi, ostalo su postavljene slike tih poznatih, preglupo :D
Ma jes’ mi i fora. I mene muz ”monalizirao” u photoshop-u samo ne mogu da zalijepim sliku pa da je vidite. Ko hoce, poslacu mu na mail.
koliko SUC-KS placa po clanku, mog\'o bih se i ja malo zapast.... pardon, zapisat
Dzaba Andelini nebih mjenjao Nikol za dvije
Ima prevelika usta, ostalo je ok i pristaje uz sliku.
U cemu je fol!?
Ovo \"Nepazljivi posmatrac\" slobodno promijenite u \"Totalni moron\". Nismo toliko glupi, redakcijo.
Majkl isti Vlajki, nako raspo se
Majkl Džekson je trebao biti pretočen u umjetničko djelo \"Vrisak\"
Bolja Anđa sto jest, jest. Ova Mona je ionako biseksualna igra Da vincija.
vidim naslov pronadjie razliku, al mogli ste biti malo specificniji. jedno mi je interesantno a to je da je jedino na andjelinin photoshop dodana slika monalize a na sve ostale orginalna slika javnih licnosti.
nema razlike, ni jednu ni drugu ne bi briferom tak\'o