Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osu se zemlja ko srbija
Prodajem kucu u Boljakovom, nije puno presla.
Koji moroni uopste zive kraj te litice, da nije neka samoubilacka sekta. Ja kontao na zapadu se regulisu te dozvole gdje se sta smije graditi kad jok , oni pretekli nas po idiotizmu.
nekome su dali sadake
@jap U kojem rječniku ti nađe riječ \'ČOVIJEK\'??? A zatim, jedino šta je jezivo na ovoj krvavoj planeti je ljudska glupost koja granica nema. Postaviti kamp kućicu na samoj ivici stijene je krajnje bolesno, pogotovo ako se s djecom dođe na odmor. Na kraju, ova planeta nas dobro i drži kako se mi krvnički odnosimo prema njoj. *(-_-)*
Sva sam se najezila... hhh
koliko covijek pazi Zemlju, toliko ce Zemlja paziti njega !