|

Petnaestmetarski Rooney spaljen na lomači

Petnaestmetarski Rooney spaljen na lomači
0
T
Totalsport
7.11.2010. u 14:22
2
komentara
0

dijeljenja
Petnaestmetarski Rooney spaljen na lomači
Pred nekoliko stotina stanovnika Edenbridgea, gradića na jugoistoku Engleske, u vatri, dimu i pepelu nestao je 15 metara visoki lutak sastavljen na sliku i priliku Waynea Rooneyja.širo
Upravo je 25-godišnji napadač Manchester Uniteda izabran za žrtvu holokausta u tradicionalnoj svetkovini spaljivanja na lomači koja se u gradovima širom Engleske prakticira u svrhu obilježavanja neuspjele zavjere 1605. godine, kada je urotnik Guy Fawkes pokušao zapaliti zgradu Parlamenta i Kralja Jamesa I koji je u tom trenutku boravio u njoj.

Uobičajeno su se u Engleskoj palili lutci s likom urotnika, no posljednjih ih je godina zamijenio trend dekoriranja lomače s osobama iz savremenog života.

Rooney je ove godine izabran kao glavni i odgovornik krivac za posrtaj engleske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Pripomogao mu je također skandal s prostitutkama i pomalo gadljivo licitiranje s novim ugovorom.

Spaljeni gramzivac "Rooney" stoga je izgorio skupa sa svojim unosnim ugovorom u jednoj, te vrećom punom novca u drugoj ruci.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...