New York
0

VIDEO / Par lud za Appleom vjenčao se u njihovoj prodavnici

Sarajevo-x.com
Američki par Josh i Ting Li odlučio se na nesvakidašnji potez - vjenčanje u njujorškoj prodavnici proizvoda Apple. Ovo je prvi slučaj da je neko izgovorio sudbonosno "da" u nekoj od radnji informatičkog giganta.

Djevojka i momak iz New Yorka izjavili su "iDo" u prodavnici na Petoj aveniji na Valentinovo, a ceremonijom su dominirali proizvodi i reklame Applea.

Sudbina je htjela da su se Josh i Ting upoznali upravo u toj prodavnici, a na vjenačanju svećenik se odjenuo kao Steve Jobs, izvršni direktor Applea.

Svoje zavjete pročitali su sa svojih iPhonea, a prstenje im je bilo zavezano uz prvu generaciju iPoda, prenosi Telegraph.

Dijelovi njihovih zavjeta bili su isječci iz Jobsovog govora, među kojima je rečeno: "Morate vjerovati da će vas tačkice u budućnosti na neki način povezati. Morate vjerovati u nešto - sudbinu, život, karmu, štagod. Takav pristup mene nikad nije iznevjerio."

Gospođica Ling bila je odjevena u vjenčanicu, a svom mužu je poručila da ga voli više nego "ovo", aludirajući na iPhone na slici.

Vjenčanju je prisustvovalo oko 30 gostiju, a video se pojavio i na YouTubeu.

Nije poznato gdje je par otišao na bračno putovanje.