Paprena cijena
184

Papirne narukvice sa suđenja Deppa i Heard na internetu se prodaju za 4.500 dolara

N. C.
(Screenshot: Ebay)
(Screenshot: Ebay)
Suđenje između Johnnyja Deppa i Amber Heard završeno je prije nekoliko dana u korist glumca. Nakon mukotrpnog procesa koje je zainteresiralo širu javnost na internetu se prodaju papirne narukvice sa suđenja za veliku svotu novca.

Svi koji su prisustvovali suđenju između Deppa i Heard dobili su narukvicu za pristup sudnici. Nakon suđenja mnoge od njih sada su se našle na prodaji po visokim cijenama.

Na popularnoj web trgovini Ebay našle su se i papirne narukvice sa suđenja Deppa i Hearda, a cijena narukvica kreće se od 100 dolara pa čak 4.500 dolara.

(Foto: Screenshot)
(Foto: Screenshot)

Suđenje decenije završeno je u srijedu, a porota je donijela presudu u tužbi Johnnyja Deppa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Heard, koja je tvrdila da je Depp fizički i seksualno napao u više navrata. Glumac je dobio spor te je Amber Heard proglašena krivom.

Presuda je pročitana na sudu okruga Fairfax u Virginiji. Johnny Depp nije bio na čitanju presude jer se poslovno nalazi u Velikoj Britaniji.

Porota koja je utvrdila da je Heard klevetala svog bivšeg supruga u članku Washington Posta iz 2018. Deppu je dodijelila 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade.