Zanimljivosti
33

"Pala": Seksi mula pokušala zavesti graničnog policajca kako bi prokrijumčarila kokain

Klix.ba
Atraktivna Anett Pikula pokušala je očijukati s graničnim policajcima na granici Arizone kako bi iz prokrijumčarila iz SAD u Meksiko šest kilograma kokaina. Policajcima je postala sumnjiva jer je, kako kažu, previše pričala zbog čega su odlučili da dodatno pretraže njen skupocjeni Mercedes.

Pas je upozorio službenike da se nešto nalazi u automobilu, a kada su ga rastvorili pronašli su šest paketića kokaina vrijednosti 134.000 dolara. Seksi Anett su uhapsili i predali Uredu za istraživanje domovinske sigurnosti. Drogu i zlatni Mercedes su zaplijenili. Suvozač koji je državljanin Meksika nije uhapšen.

"Pokušala je flertovati sa službenicima i previše je pričala zbog čega su posumnjali da nešto nije uredu. Tada su odlučili da ponovo pregledaju automobil skenerom i uređajem koji je upozorio da se u vozilu nalazi droga", rekao je glasnogovornik Grančine policije Garrett Reinhart.

Anett je optužena za posjedovanje droge i namjeru distribucije kokaina. Prema podacima Daily Maila, ova seksi dama je potpisala dokumente za bankrot u decembru 2010. godine i imala je dug od 100.000 dolara. Trenutno živi u stanu vrijednom 330.000 dolara u East Coronado Roadu u Phoenixu.

Na Facebooku je postavila seriju fotografija sa različitih lokacija, a zbog atraktivnog tijela pridobila je veliki broj fanova.