{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Ovo su najsmješniji kriminalci na svijetu

11.5.2012. u 22:20
0
8
Ovo su najsmješniji kriminalci na svijetu
0
Ovo su najsmješniji kriminalci na svijetu
Zanima vas ko su najsmješniji, najučtiviji i najgluplji pljačkaši na svijetu, evo odgovora?
Nonšalantni pljačkaši

Nonšalantni par lopova je prije nekoliko dana ušetao i opljačkao jednu prodavnicu u Manchesteru. Jedan od njih se nije ni trudio sakriti svoj identitet, a drugi je za vrijeme pljačke u ruci nosio šoljicu kafe. Iz prodavnice su odnijeli četiri šteke cigareta i novac iz kase.

Je li neko za kolače?

Lopov koji je prije pljačke drive-thru restorana u Californiji svoje lice ''maskirao'' tijestom za kolače je ubrzo uhvaćen.

Najučtiviji pljačkaš

Lopov koji je proglašen najučtivijim lopovom na svijetu, je opljačkao benzinsku pumpu u Seattleu. Prije pljačke je kupio kafu, a onda je radniku Johnu Henryju rekao da isprazni kasu.

''Stvarno mi je žao što ovo moram da uradim, ali ja imam djecu'', rekao je pljačkaš.

Na kraju pljačke je dodao: ''Hvala vam puno, stvarno cijenim ovo. I žao mi je. A ako ikada opet stanem na svoje noge, ja ću vam ovo sve vratiti.''Pribor za jelo

Jedan lopov iz Poljske je na teži način shvatio da pribor za jelo i nije najbolje oružje u slučaju pljačke. Radnici banke su prasnuli u smijeh kada im je lopov zaprijetio kašikom. Ubrzo je uahpšen.

Elvis je napustio zgradu

Serijski pljačkaš koji se oblači kao Elvis Presley je ukrao više od 23.000 funti.

Martin Reilly je znao koristiti perike, šešire, maske i lažne brkove prilikom svojih pljački. Reilly se maskirao kako bi sakrio prepoznatljive ožiljke na svom obrazu. Uhapšen je i osuđen na doživotni zatvor.

Djed Mraz

Jedan mladić je pronađen zaglavljen u dimnjaku supermarketa u Wiganu. Bio je potpuno go. Daniela Daviesa su izvukli vatrogasci nakon što im je prijavljeno da neko iz dimnjaka doziva u pomoć. Davis je tvrdio da se na krovu sakrio od dilera drogom. Sud mu nije povjerovao i osuđen je na dva mjeseca zatvora.

Čarobni ćilim

Nakon što je opljačkao prodavnicu kozmetike, Miroslaw Dabrowski se pokušao sakriti od policije tako što se umotao u ćilim i naslonio na balkon stana svoje tetke u Varšavi u Poljskoj. Sve je teklo kako je Dabrowski i planirao, dok jedan od detektiva nije izašao na balkon i vidio da se ćilim miče.

Zeleni pljačkaš

Radnici banke u Manchesteru su ostali zapanjeni kada je u banku upao pljačkaš maskiran kao drvo. Kriminalac se nadao da će nekoliko zalijepljenih grančica i listova na tijelu i licu sakriti njegov identitet. Prepoznat je na snimkama i ubrzo uhapšen.Obilježeni ljudi

Dva pljačkaša su uhapšena nakon što su pokušali opljačkati stan u Iowi. U pokušaju da sakriju svoj identitet, oni su lice išarali flomasterom. Na njihovu nesreću, flomaster je bio permanentan pa policiji nije bilo potrebno dugo vremena da ih pronađe.

Tange

Richard Espinoza, takozvani pljačkaš sa tangama, je uhapšen nakon sto je svoj identitet pokušao sakriti tako što je na glavu navukao tange.Vozilo za bijeg


Duchene je u zlataru u El Pasu ušla sa svojim kolicima, a onda je na glavu stavila crnu vreću sa dva proreza za oči i pokušala opljačkati trgovinu. Vlasnica ju je brzo savlada.

''Trčala sam za njom i znala sam da je mogu stići, jer ona nije bila brza. Ne može vas prepasti neko ko ne može brzo trčati i ima crnu vreću na glavi'', rekla je vlasnica.

Pijani pljačkaš

John Veitch je pokušao opljačkati restoran potpuno pijan. Bio je toliko pijan da je skijašku masku stavio samo preko jednog oka. Na njegove zahtjeve da mu se da novac radnici su odgovorili: ''Priznaj da se šališ.''

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: