|

FOTO+VIDEO
/
Ovisna o noktima, ne želi ih sjeći iako joj narušavaju zdravlje

Ovisna o noktima, ne želi ih sjeći iako joj narušavaju zdravlje
0
S
Sarajevo-x.com
6.3.2012. u 13:15
44
komentara
0

dijeljenja
Britanka Ayanna (54), koja je poznata po svojim dugačkim noktima na prstima ruku, sada je priznala da je ovisna o deset centimetara dugim noktima na nožnim prstima i odbija ih odsjeći uprkos tome što joj narušavaju zdravlje.

Ayanna se pojavila u serijalu Moje čudne ovisnosti na TLC programu među mnogim ljudima koji imaju neobične navike, ali Ayanna je jedinstvena po tome što njoj njena ovisnost umanjuje mogućnost kretanja i svakodnevnog funksionisanja.

"Ovo su seksi nokti. Ja sam boginja dugih noktiju", rekla je Ayanna, prenosi Daily Mail. Prije nekoliko mjeseci dijagnosticiran joj je dijabetes tipa dva, a pacijenti koji pate od ove bolesti moraju se baviti nekom fizičkom aktivnošću


Ayanna je primorana da hoda na petama i da se stepenicama penje poprečno, a priznaje da ne spava na leđima, jer osjeća kao da joj je beton pao po noktima umjesto deke. Neobična Britanka je počela puštati nokte na rukama sa 24 godine, a prije nekoliko godina je postala ovisna o dugim noktima na nogama i kaže da ih nikada neće odsjeći.

Prijavi grešku


Komentari (44)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...