Slava ih nije promijenila
22

Ove čudne navike glumica mogle bi vas iznenaditi: Jedna od njih ne voli prati zube

L. R.
Cameron Diaz, Chaterine Zeta-Jones i Sandra Bullock (Foto: EPA)
Cameron Diaz, Chaterine Zeta-Jones i Sandra Bullock (Foto: EPA)
Kao ljudi imamo različite vrline i navike, koje nekima mogu biti neobične pa čak i ponekad bizarne. Tako i slavne ličnosti, koliko god bile popularne, mogu imati neke rituale, koje su mnogima čudne ili bizarne.

Kako navodi Bright Side, neke slavne ličnosti se ipak izdvajaju po svojim čudnim navikama.

Kao prvu navode glumicu Cameron Diaz, koja laktovima otvara vrata. To je zato što je ona opsjednuta čistoćom, a to se posebno odnosi na kvake. Diaz je ranije za medije priznala da laktovima otvara vrata samo kako bi izbjegla dodirivanje kvaka koje su zaražene bakterijama.

Dok nekima ova navika djeluje razumno, navika Jessice Simpson se mnogima neće svidjeti. Naime, pjevačica i glumica izjavila je da svoje zube ne pere svaki dan, nego isključivo triput. U jednom intervjuu, ona je rekla da zbog toga svakodnevno koristi vodu za ispiranje usta i zubni konac.

Međutim, glumica Jennifer Lawrence mnoge je zgrozila svojom navikom jer ona mokri u umivaonik. Za medije je izjavila kako to zna učiniti kada situacija to od nje zahtijeva.

Glumica Chaterine Zeta Jones također ima poseban ritual kada je riječ o oralnoj higijeni. Glumica za blistav osmijeh koristi jagode pomiješane sa sodom bikarbonom, a nakon toga ih pere običnom pastom za zube.

Na kraju, na listi najčudnijih navika našla se i glumica Sandra Bullock. Iako je u šestoj deceniji, djeluje je mnogo mlađe, ali navodno tajna njenog mladolikog izgleda krije se u tome što nanosi kremu za hemoroide na lice kako bi spriječila nastanak bora.