Traje već mjesec dana
149

Otac takmičarke u ležanju u Crnoj Gori dovezao nov automobil kako bi odustala, ali nije pristala

N. O.
Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube
Pet takmičara u ležanju i dalje je u konkurenciji za nagradu od 1.000 eura, a vlasnik etno sela u kom se održava otkrio je anegdote koje će prepričavati u budućnosti, počev od oca jedne takmičarke koji joj je dovezao nov automobil kako bi je nagovorio da ustane i prekine učešće.

Takmičenje u ležanju u selu Brezna u Crnoj Gori traje punih mjesec dana, a zbog toga bi mogli ući i u Guinnessovu knjigu rekorda.

Vlasnik etno sela u kom se održava takmičenje Mićo Blagojević kaže da je ovakvo nešto nezapamćeno.

"Svi rekordi su davno oboreni. Svaki od ovih pet takmičara koji pobijedi to je i zaslužio. Niko ne želi sada da se preda, ovo je mnogo više od takmičenja u ležanju ovo je prava psihološka igra. Mi se trudimo da im zaista obezbijedimo najbolje uslove. Donosimo im hranu i piće, tu su i doktori koji vode računa o njihovom zdravlju", ispričao je za 24sedam.rs.

U nastavku je otkrio da pored oborenog rekorda, ovogodišnje takmičenje će pamtiti i po brojnim anegdotama.

"Jedan takmičar čak nam je i smršao nekoliko kilograma iako jede i leži. Otac jedne djevojke dovezao joj je nov auto ispred ulaza u etno selo kako bi ustala i vidjela ga i završila takmičenje, ali ona je ipak rekla da to treba da sačeka. Gorivo je poskupilo, bolje da ostane da leži", našalio se.