Muškarac sa ženskim vidom
0

Opsesivno čisti otkad ima žensku rožnicu

Sarajevo-x.com
Prije nego mu se vid počeo drastično pogoršavati, Will Palmer je sve činio kako ne bi bio kod kuće kad je veliko spremanje. Ali nakon transplantacije rožnice, koja mu je pomogla da riješi ozbiljan problem s vidom, otac troje djece počeo je opsesivno čistiti sve oko sebe.

Zapravo, Palmer u kućnim poslovima nikad nije bio posvećeniji, na veliku radost svoje dugogodišnje odabranice Sarah Gadsby (45), pa sad vjeruje da mora da je transplantirana rožnica pripadala ženi.

Od transplantacije u martu ove godine, ovaj finansijski savjetnik (46) često se može zateći kako briše prašinu u svom domu u Doncasteru.

"Prije nego je moj vid počeo slabiti, moja partnerica me je morala danima nagovarati da uradim svoj dio posla. Ali sad se više ne mogu zaustaviti", kaže Palmer.

Pokojni donor rožnice će ostati anoniman, tako da on nikad neće biti siguran da li ju je dobio od žene ili ne, iako uopšte ne sumnja da je u pitanju pripadnica ljepšeg spola.

"Iz nekog razloga, kad vidim prašinu odmah se iznerviram. Zapravo, sve je krenulo od šale da sam dobio rožnicu neke žene, ali kako vrijeme prolazi, sve sam sigurniji u to. Mislim da postoji razlog zašto muškarci ne čiste ovako - jednostavno zato što ne mogu vidjeti prljavštinu, a ja je sad vidim gdje god krenem", ispričao je Palmer, dodavši da je vrlo zahvalan svom hirurgu, anonimnom donoru i njegovoj porodici koji su toliko promijenili njegov život, piše Daily Mail.