Pokupila sve simpatije
34

Ona nikom ne smeta: Nepalka Rina radi u zagrebačkoj pizzeriji, Hrvati su oduševljeni njenim videima

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Simpatična 20-godišnja Nepalka Rina već godinu dana živi u Hrvatskoj i radi u jednoj pizzeriji u Zagrebu.
Na TikTok profilu pizzerije objavljen je Rinin video, koji je brzo skupio stotine hiljada pregleda. Ako je suditi prema komentarima na društvenoj mreži, mlada Nepalka osvojila je simpatije mnogih i ubrzo postala hit na internetu.
@pizzeriaveza Rina je dio našeg tima skoro godinu dana! Obožava peći pizze! Koja je tvoja omiljena pizza? 😁 #pizzeriaveza #zagreb #maskimirska #pizza #veza #fyp ♬ Cooking Time - TonsTone

Rina se u videu predstavila i pokazala kako pravi pizzu. Pokazivala je korak po korak, a mnogi su je pritom pohvalili da jako dobro govori hrvatski jezik.

U jednom od videa pokazala je kako rasteže tijesto i šta sve stavlja na pizzu.

@pizzeriaveza Replying to @Anteo Matuchina sljedeća narudžba je? 🍕 #pizzeriaveza #zagreb #maskimirska #pizza #veza #fyp ♬ Cooking Time - TonsTone

Potom je pokazala i da pizzu može napraviti za 50 sekundi.

Rina je uglavnom pokupila pozitivne komentare, no bilo je i onih koji su podsjetili kako se dio građana Hrvatske prije samo 10-tak dana bunio zbog imigranata iz Nepala i Indije koji su čekali Novu godinu na trgu bana Jelačića.

"Kakvo licemjerje. Cura je lijepa pa ne smeta nikome", "I ona je baš poput onih Nepalaca s trga, nasmijana i vrijedna. Ne znam zašto su oni nekom smetali", "Baš me zanima bi li dobila ovako pozitivne komentare da nije lijepa", neki su od komentara.