Shvatila da je lažljivac
325

Ona je s "Varalicom s Tindera" bila na spoju još 2018. godine: Odmah mi je bio sumnjiv

I. B.
Brzo je shvatila da je "lažljive" prirode (Foto: Instagram)
Brzo je shvatila da je "lažljive" prirode (Foto: Instagram)
Simon Leviev, odnosno "Varalica s Tindera" zaludio je cijeli svijet, a sada se javila i djevojka koja je popularni dokumentarac sasvim slučajno zapazila i šokirala se prepoznavši osobu s kojom je 2018. i sama bila na spoju.

Maestro za varke Simon Leviev, odnosno Shimon Hayut, u novom je Netflixovom dokumentarcu ljudima širom svijeta otkrio cijenu traženja partnera preko popularnih dating aplikacija. Gledatelji su svjedočili kako je, pretvarajući se da je kralj dijamanata, lukavo prevario brojne žene i izvukao im veće količine novca.

Zainteresiranost za filmom, ali i Simonom već danima samo raste, a za Valeriu Calpanchay film je bio posebno otkriće jer je shvatila kako se i sama mogla naći u ulozi žrtve.

Naime, ova Argentinka je sa Simonom otišla na spoj još 2018. godine. Tada se tek doselila u Njemačku i nije imala dosta poznanika te je odlučila isprobati Tinder.

"Vidjela sam muškarca po imenu Simon, bio je zgodan i izgledalo je kao da puno putuje. Volim da putujem i posjetila sam mnoge zemlje pa sam mislila da bi bilo dobro upoznati se", rekla je Valeria i dodala kako je bila jako znatiželjna.

Simon je odmah zatražio njen broj te su se nastavili dopisivati na WhatsAppu, a zatim ju je pozvao i na spoj. Ipak, ona je već tada sumnjala u njegove namjere.

Kako kaže, znala je da se oni koji imaju novca nemaju potrebu hvaliti svojim bogatstvom, no htjela je vidjeti kakav je Simon uživo.

"Sjedili smo pet minuta, a onda je predložio da odemo na drugo mjesto jer mu se nije sviđao jelovnik. Otišla sam s njim do fensi prodavnice sa cigarama jer je želio uzeti jednu, a nakon toga u tržni centar. Tamo smo napokon sjeli u kafić koji je izgledao luksuzno", prisjetila se i dodala kako je sve bilo jako sumnjivo.

Iako ga ne pamti kao pričljivog, sjeća se da to nije bio slučaj kada je trebao pričati o sebi. No, htio je ostaviti dojam "misterioznog dečka" pa kada ga je pitala odakle dolazi, on je vješto izbjegao odgovor.

Također, Valeria tvrdi i kako je Simon imao dva mobilna telefona, a stizali su i neki bizarni pozivi gdje je on spominjao milionske transakcije, što je, tvrdi, djelovalo čudno.

"Bilo je čudno i što je pričao o drugim djevojkama, čak mi i pokazivao neke njihove fotografije. Ne mogu vjerovati nekom ko mi pokazuje tuđe privatne fotografije", ispričala je.

Nakon što su se razišli, iste večeri stigla joj je poruka gdje je Simon pozvao na zabavu kod njega kući.

"Bilo je kasno i već sam bila u pidžami pa mi se nije dalo ići. Malo smo se dopisivali i rekla sam mu to, a onda mi je napisao nešto kao 'Mislio sam da si malo spontanija'", prisjetila se Valeria.

Nakon što je ugledala dokumentarac o njemu, Valeria se šokirala shvativši o kome je riječ. Nakon što je saznala ko se krije iza Simona i njegovog hvalisanja, tvrdi da nije bila previše iznenađena.

"Sve je nekako imalo smisla", rekla je Valeria i dodala kako je odmah od početka bila svjesna njegove lažljive prirode.

"Šokirana sam jer su mu žene povjerovale, ali mislim da je on oprezno birao svoje žrtve. Ne bi baš svako pao na njega. On je profesionalac", zaključila je.