SRBIJA
37

Oglas za radnika na groblju sve nasmijao: Tražimo komunikativnu osobu za rad u pozitivnom okruženju

D. J.
© Shutterstock
© Shutterstock
Na službenoj stranici "JKP Gornji Milanovac" iz Srbije osvanuo je oglas za posao koji je mnoge nasmijao i postao hit na društvenim mrežama. . Oglas je na prvi pogled izgledao skroz normalno, dok ne dođete do dela gde piše da se traži "komunikativna" osoba, a da je okruženje "pozitivno", a oglas je bio za radnika koji bi radio na "groblju." "Javno komunalno preduzeće "Gornji Milanovac zbog povećanog obima posla oglašava potrebu za zaposlenjem radnika na iznošenju otpada i radnika na groblju na određeno vreme. Ukoliko ste komunikativni, odgovorni i zainteresovani za rad u pozitivnom okruženju Vašu biografiju možete da dostavite na adresu Vojvode Mišića 23. Postanite i vi deo našeg uspešnog tima", pisalo je u oglasu na sajtu.

Kako su naveli zbog obima posla traže osobu za rad na groblju.

"Javno komunalno poduzeće "Gornji Milanovac zbog povećanog obima posla oglašava potrebu za zaposlenjem radnika na iznošenju otpada i radnika na groblju na određeno vrijeme. Ukoliko ste komunikativni, odgovorni i zainteresovani za rad u pozitivnom okruženju Vašu biografiju možete da dostavite na adresu Vojvode Mišića 23. Postanite i vi dio našeg uspješnog tima", naveli su na stranici.

"Da na groblju su baš veseli, pozitivni, nasmijani i pričljivi", "Rad u pozitivnom okruženju?! Na groblju?", "Sad koliko mora da budeš komunikativan kad radiš na groblju", samo su neke od reakcija na ovaj oglas.

Nakon što se oglas proširio društvenim mrežama iz navedenog poduzeća su uočili nelogičnosti te su postavili novi oglas.