Virtuelni seks lokator
0

Obavijestite svijet gdje ste vodili ljubav!

Sarajevo-x.com
Nova web stranica IJustMadLove.com pruža priliku korisnicima interneta da sa cijelim svijetu podijele informaciju kada su i na kojem mjestu imali seksualni odnos.

Stranica pomoću Googleove karte svijeta omogućuje posjetiocima da kliknu na svoju zemlju, zumiraju grad te pronađu tačno mjesto gdje su vodili ljubav.

Ako su naprimjer u posljednje vrijeme vodili ljubav na gornjem spratu zgrade na jugu Londona, mogu pronaći tu adresu na dnu stranice, te pritisnuti desnim klikom kako bi svoje iskustvo podijelili sa internetskom publikom.

Osim osnovnih informacija gdje ste upražnjavali seks, od korisnika se također traži da daju više informacija kao, naprimjer, da li ste sa svojim partnerom ili partnericom bili intimni u zatvorenim prostorijama ili na otvorenom.

Na stranici prikazano i grafike pet seksualnih poza, kojima se možete služiti ako želite detaljisati o svom seksualnom iskustvu. Nakon što upišete sve podatke, u narednih 20 minuta sajt vam neće dopustiti da napišete nove.

Ako pogledamo kartu svijeta na ovom sajtu, odmah ćemo primijetiti da ljudi ljubav na prilično neobičnim lokacijama. Seks nasred Atlantskog okeana se dešava puno češće nego što to mislimo.

Do sada je 11 hiljada korisnika obavijestilo druge kada su i gdje vodili ljubav. Najviše njih se javilo iz Sjedinjenih Američkih Država, preko četiri hiljade, iz Velike Britanije više od 800 posjetilaca, a dok iz Saudijske Arabije bilo samo sedam.