|

Obama pokazao zavidnu figuru

Obama pokazao zavidnu figuru
0
S
Sarajevo-x.com
23.12.2008. u 18:05
19
komentara
0

dijeljenja
Novi američki predsjednik je, pored toga što je već postao ponos nacije, postao i seks simbol za kojim uzdišu žene širom Amerike. Novinari su tako obradovali nježniji spol kad su na Havajima fotografirali Obamu prilikom odmaranja na plaži.


Barack Obama nedavno je pokazao svoju zavidnu figuru dok se na Havajima odmarao sa svojom porodicom. Neumorni paparazzi su budućeg predsjednika uhvatili upravo kad se spremao za kupanje.

Barack Obama (47) poznat je kao strastveni ljubitelj fitnesa i sporta kojih se nije odricao ni u jeku svoje predsjedničke kampanje.

Obama je inače i rođen na Havajima gdje se svake godine odmara sa suprugom Michelle i kćerkama Maliom i Sashom.Barack Obama se posljednjih dana priprema za svečanu inauguraciju 20. januara u Washingtonu kad će od predsjednika Busha preuzeti predsjedničku dužnost.

Također, Obama je ovih dana radio na pregledu osoblja koje je bilo u kontaktu s guvernerom Illinoisa, Rodom Blagojevichem, koji je optužen da je htio prodati Obamino senatorsko mjesto u toj američkoj državi.
Prijavi grešku


Komentari (19)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...