Emotivan prizor
71

Novorođena djevojčica traži preminulog brata blizanca na srceparajućoj fotografiji

Klix.ba
Foto: Jessica Young
Foto: Jessica Young
Na nedavno objavljenoj fotografiji novorođena beba gleda u kolijevku pored sebe, a na kojoj se nalazi plava dekica i anđeoska krila koja simboliziraju njenog preminulog brata blizanca, prenosi People.

Heather Bowman pronašla je prekrasan način da se sjeti svog nedavno preminulog sina.

Nakon što je rodila kćerkicu Leti, 39-godišnja Bowman dala je zadatak Jessici Young da fotografira njeno novorođenče, ali je istakla kako se želi kroz tu fotografiju sjetiti i svoje bebe koju je izgubila u 18. sedmici trudnoće.

Na fotografiji, koju je objavila Young, Leti je umotana u roze tkaninu dok se odmara u drvenoj kolijevci. Također, ona je uperila pogled na drugu kolijevku koja se nalazi pokraj nje, a na kojoj je plava deka i anđeoska krila koja simboliziraju njenog preminulog brata blizanca. Još jedan zanimljiv detalj jeste da se krajevi plavih i roze dekica međusobno prepliću.

"Ova slatka djevojčica me posjetila u mom foto studiju prije nekoliko sedmica. Njen brat blizanac, koji je trebao nositi ime James, preminuo je u 18. sedmici trudnoće. Imali smo namjeru napraviti fotografiju u njihovu čast i u tome smo, nadam se, i uspjeli", napisala je Young u opisu slatke, ali tužne fotografije na društvenim mrežama.