Zanimljivosti
738

Novootvoreni elitni striptiz klub oduševio Sarajlije

Prije dvadesetak dana Sarajevo je dobilo svoj prvi elitni striptiz klub Cabaret Gentlemen's Club Cristal.

Na samom početku menadžment kluba je bio uvjeren da će im gosti biti uglavnom stranci koji žive u BiH, međutim, na njihovo zadovoljstvo, i Sarajlije su prepoznale ovakav vid noćne zabave. Jedina razlika između ove dvije skupine je, ističu, što stranci poznaju pravila igre u ovakvim objektima i opuštenije prilaze zabavi, dok se domaći uglavnom na početku noći drže po strani i uživaju u fantastičnom ambijentu i fascinantnim animacijama plesačica.

"Za najveće iznenađenje ovog kluba su se pobrinule dame - gošće, koje su definitivno ta spona između plesačica i gostiju, one okupiraju stage uživajući u igrama djevojaka i nagrađujući ih funny money dolarima koji završavaju na obostrano zadovoljstvo u njihovom rublju", navode iz menadžmenta ovog kluba.

Više o Gentlemen's klubu Cristal čitajte ovdje.

Opuštena atmosfera kojoj uveliko doprinosi i sjajna muzička podloga, prelijep stage i vesele plesačice rezultiraju fantastičnom zabavom koju svaku noć od 21-05h priređuje Cabaret Gentlemen's Club "Cristal", u hotel Holiday.

U sarajevskim kuloarima je postalo in biti dio te priče, pa ćete nerijetko u društvima čuti ovu temu.

Pitanje dana: Kako izgleda proslava Nove godine u klubu u kojem vas zabavlja 12 seksi Djeda Mrazica?

Vaše odgovore možete slati na zvaničnu Facebook stranicu ovog kluba, a tri najmaštovitija odgovora će biti nagrađena ekskluziv članskom kartom kluba.