Zanimacija u hotelu
0

Nova internet atrakcija, skakanje po krevetu

Sarajevo-x.com
Fotografisanje tokom skakanja po krevetu je izgleda najnovija internet atrakcija. Naime, internet stranica hotelsbycity.net koja korisinicima nudi podatke o hotelima diljem svijeta, ali i ostale turističke informacije, zatražila je od posjetilaca hotela da se fotografišu dok skaču po krevetima i na njihovoj web stranici objavljuju te fotografije.

Svoje krevete po hotelskim sobama gosti sada koriste kao trampoline, a cilj je da načine što zanimljiviju fotografiju skačući po hotelskim krevetima.

Tako na jednoj fotografiji prikazan par koji skače u stilu 'Supermena', dok je na drugoj fotografiji momak koji 'u zraku' priča na telefon i istovremeno čita novine.

"Naš cilj je da stranica bude u potpunosti popunjena sadržajem kojeg dobijamo upravo od ljudi koji posjećuju naše hotele. Zaista nam se sviđaju fotografije koje šaljete, ali i svima onima koji posjećuju našu stranicu", navodi se u saopštenju kreatora internet stranice.

Skakanje i fotografisanje se sviđa i gostima hotela kojima je sve to i više nego zabavno, te kako kažu opušta ih, a pri tome se i veoma dobro zabave.