Nova internet atrakcija, skakanje po krevetu

S
Sarajevo-x.com
30.11.2009. u 21:36
0
3
Nova internet atrakcija, skakanje po krevetu
0
Nova internet atrakcija, skakanje po krevetu
Fotografisanje tokom skakanja po krevetu je izgleda najnovija internet atrakcija. Naime, internet stranica hotelsbycity.net koja korisinicima nudi podatke o hotelima diljem svijeta, ali i ostale turističke informacije, zatražila je od posjetilaca hotela da se fotografišu dok skaču po krevetima i na njihovoj web stranici objavljuju te fotografije.
Svoje krevete po hotelskim sobama gosti sada koriste kao trampoline, a cilj je da načine što zanimljiviju fotografiju skačući po hotelskim krevetima.

Tako na jednoj fotografiji prikazan par koji skače u stilu 'Supermena', dok je na drugoj fotografiji momak koji 'u zraku' priča na telefon i istovremeno čita novine.


"Naš cilj je da stranica bude u potpunosti popunjena sadržajem kojeg dobijamo upravo od ljudi koji posjećuju naše hotele. Zaista nam se sviđaju fotografije koje šaljete, ali i svima onima koji posjećuju našu stranicu", navodi se u saopštenju kreatora internet stranice.

Skakanje i fotografisanje se sviđa i gostima hotela kojima je sve to i više nego zabavno, te kako kažu opušta ih, a pri tome se i veoma dobro zabave.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: