Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iso\' slon ulicom,zaboravio disat i umro...
terorizam im kad se kolege ljube u obraz a djeca im se h.e.b.u vec od 11-12 godina i prave bebe, to im ne smeta? :D
Jos ako je i to islamski terorizam onda LJUBIMO SE LJUDI
@ Bosanac - mama ti se nije žalila..
A u Bosni i Hercegovini te kolega ne samo da poljubi u obraz nego te i dobro plesne po stražnjici, a kada ga pitaš šta ovo treba da znači???odgovori : Šta ti je ba, šta hoćeš???? Da se razumijemo dotični su uglavnom muslimani (barem nose muslimanska imena) i to im je valjda onaj p.op C.eri.ć odobrio kao dio tradicije i običaja!!!!!!!!!
Gje je sada bus da ih hapsi
koijim sranjima se oni bave ..,sta bi bilo da im dodje pravi terorista ...ljubili bi se i u guzicu a ne obraz.....
@ klosar Svaka cast! Dosta nam je vise ovih \"vjernika\". Svako neka vjeruje za sebe.
@posmatrac vracas se ti doktorima ubrzo cuj nacelima islama dokle vise ovo da se trpi, samo neko propagira vjeru u svoju kucu pa pricaj i o is.lamu, i krs.canstvu, hinduizmu, vjeruj u zeusa ako hoces samo popustite vise ne moze nijedan clanak proci da neko ne spomene il srbe, il kako ce ubrzo sudnji dan, il kako smo svi muslimani samo ne znamo mani se vise toga, kakva vjera, nema od toga nista bolje se motike prihvati pa pomozi ovoj napacenoj drzavi
Kršćanski teroristi.
Da je ovo predlozeno negdje gdje su vecina muslimani, ovo bi prokomentarisali kao \"jos jedan napad na ljudske slobode nazadnog islama\"...a, zaparavo se cijelo covjecanstvo, svjesno ili nesvjesno vraca nacelima islama.
Šta je onda ženjegu,serisko ubistvo
Onda ti je mama terorista,i nju sam ljubio
A je li terorizam ako te, bez pitanja, poljubi pop ili hodža?
E vala cime se oni bave.. pa imate li ista pametnije raditi nego napraviti haos oko toga da li je poljubac teror. Joj ludjaka.
persiranje dolasi od per sie i sufixa njenjenjenjeenjenejnejeje