{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nije mu oprostila prevaru u virtuelnom svijetu

S
14.11.2008. u 17:25
0
8
Nije mu oprostila prevaru u virtuelnom svijetu
0
Amy Taylor i David Pollard upoznali su se preko interneta, chatali neko vrijeme, zaljubili se i vjenčali. Ipak, internet im je uništio brak.


Par je ubrzo postao 'zagrižen' u online igru Second Life gdje igrači kreiraju animirane identitete po svojoj volji odnosno trodimenzionalne likove poznate pod nazivom avatari. Igrači se zatim kreću uokolo, druže s drugima i izuzetno zabavljaju. Tako su supružnici nakon vjenčanja u stvarnom životu 2005. organizovali i virtuelnu zabavu za prijatelje.

Ipak, idila je narušena kad je 28-godišnja gospođa Pollard jednog dana muža uhvatila kako pred kompjuterom posmatra seksualni odnos svog avatara sa prostitutkom.

"Poludjela sam. Bila sam tako ljuta. Nisam mogla vjerovati šta je učinio", ispričala je za Daily Mail.Ipak, oprostila mu je virtuelnu prevaru nakon što joj je objasnio da bespotrebno pravi dramu, ali joj je također i predbacio kako je za sve sama kriva jer mu nije poklanjala dovoljno pažnje.

Zatim je supruga krenula u online akciju. Angažovala je privatnog detektiva da u igri otkrije šta njen muž zapravo radi.

Otkrila ga je kako se na kauču "mazi" sa Amerikankom s kojom je intimno razgovarao u virtuelnom svijetu. Pa iako gospođa Pollard nikad u životu nije srela tu ženu, osjećala se uništenom smatrajući da je to ravno prevari u stvarnosti.Muž je potom priznao da sa tom ženom razgovara već par sedmica te da je njihov brak gotov jer je više ne voli. Također je dodao da se nikad nisu ni trebali vjenčati.

Sljedećeg dana Amy je predala zahtjev za razvod od svog 40-godišnjeg muža. Srećom, ima novog muškarca u svom životu. Ovog je upoznala igrajući War of Warcraft, online naravno.Ljubavni trougao

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: