Nakon smrti sina
30

Nick Cannon postao otac po 12. put, poznato i ime djevojčice

L. R.
Poznati voditelj ponovo postao otac (Foto: Facebook)
Poznati voditelj ponovo postao otac (Foto: Facebook)
Američki televizijski voditelj Nick Cannon i njegova partnerica Alyssa Scott u četvrtak na Instagramu su podijelili sretnu vijest o rođenju djeteta. Djevojčica je rođena 14. decembra, a ujedno je i 12. dijete ovog slavnog voditelja.

Cannon i manekenka Alyssa Scott postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Halo Marie. Djevojčica je stigla godinu dana nakon smrti njihovog sina Zena, koji je umro u dobi od pet mjeseci od raka mozga.

"14. decembra 2022. godine naši životi su se zauvijek promijenili. Zen je u svakom mom dahu. Znam da je njegov duh bio s nama u sobi tog jutra. Znam da nas gleda s visine. Svaki dan mi pokazuje znakove. Zauvijek ću čuvati ovu uspomenu", napisala je manekenka Scott.

Scott je dodala da će se sjećati Nickovog glasa koji je rekao "djevojčica je" i kako će se sjećati prvih otkucaja srca i plača djevojčice. Voditelj i manekenka od ranije imaju jednu djevojčicu.

Poznato je da voditelj Nick Cannon ima još djece, a nedavno je dobio i 11. dijete s Abby De La Rosom s kojojm ima još dvoje djece. Cannon ima troje djece s modelom Brittany Bell te blizance s bivšom suprugom Mariah Carey. Također imapo jedno dijete s manekenkom Breanom Tiesi i manekenkom LaNishom Cole.