Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene to ipak jos vise podsjeca na same amerikance. Americki starosjedioci (indijanci) smetaju hmm... sta cemo uraditi ??? aaaa imam ideju, hajde da ih sve pobijemo, otmemo im zemlju a njih strpamo u male rezervate ogradene zicom i onda im kazemo da im zelimo samo pomoci i cuvati ih i da usput cemo ih nauciti demokratiji kao sto cijeli svijet ucimo (bombama i tenkovima)
Kuhar. beskucnicima cemo dati tvoju mamu ;)
Kuhar, pocuclaj mi oklagiju!!!
Ja ovi amera sad im i guske teroristi pa ce i njih pobit :D
zar nije lakse siromasni odlaze u obroke za guske
tuga brate sta bi rekao holden coulfield na ovo on je uvijek gotivio guske iz central parka da nije mrtav umro bi od ovog ljudi se opet ponasaju kao da su bog i batina al eto moze nam se :( :( :(
Treba donijeti rezoluciju o zaštiti guščijih osnovnih prava i sloboda, kao što je sloboda na slobodno i mirno okupljanje i pravo izbora na mjesto življenja. A gdje su sada i ona silna udruženja koja se bore za zaštitu životinja, pa i Zakon o zaštiti životinja postoji. Bem ti Amerikance i njihova prava.
ovo ko ono iz zabranjenog pusenja, kaze vec danima nema isporuke novih golubova :S
Tako isto treba sa psima lutalicama u Sarajevu
SRBI SMRDE
kanadske guske iz parkova pune pesticida jednim potezom planiraju da se rijese i guski i beskucnika