|

FOTO
/
Neustrašivi trogodišnjak uživa u igri s aligatorom

Neustrašivi trogodišnjak uživa u igri s aligatorom
0
Klix.ba
21.1.2013. u 15:49
10
komentara
0

dijeljenja
Trogodišnji Charlie Parker je najmlađi zaljubljenik u divlje životinje. Njegova porodica posjeduje park za divlje životinje u Victoriji i on je najmlađi član australskog tima za zaštitu divljine u toj zemlji. Uživa u igri s gmazovima, a njegov posljednji ljubimac je aligator.

Charlie je potpuno neustrašiv. Donedavno je njegov najbolji prijatelj bila zmija duga 2,5 metra, a sada mu društvo pravi mladunče aligatora, kojeg je nazvao Gump.

I dok mnogi roditelji pokušavaju zaštititi svoju djecu od opasnih životnja, Charlieja njegovi uče kako da se ophodi prema njima.

Hrabri dječak kojeg smatraju najmlađim rangerom u Australiji, uživa u igri sa divljim životinjama i uvijek je spreman da nauči i sazna više od svog oca, s obzirom na to da njihova porodica već tri generacije brine o zaštiti divljine.


"On zaista voli gmazove. Kao i svu djecu, ima stvari koje ga plaše", kazao je dječakov otac Greg, dodavši da njegov sin ima urođen dar za ophođenje prema opasnim životinjama i da ga oni nikad nisu podsticali da se zanima za njih, dječak jednostavno voli gmazove.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...