{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nema toalet papira u lokalnoj upravi New Jerseya

S
13.3.2012. u 09:41
0
5
Nema toalet papira u lokalnoj upravi New Jerseya
0
Nema toalet papira u lokalnoj upravi New Jerseya
Lokalna uprava glavnog grada američke države New Jersey se suočava sa nestankom toalet papita usljed nesporazuma zbog cijena i neslaganja u prioritetima javne nabavke. Gradsko vijeće grada Trento je odbilo odobriti 42.000 dolara za papirnate proizvode koje je gradonačelnik Tony Mack odobrio.
Toalet papir i ostale papirnate proizvode je tebalo kupiti kako bi se zadovoljile potrebe zgrada lokalne uprave. Lokalni zvaničnici su odbili troškove za papirnate šolje koje su ocijenili nepotrebnima, a zatim su odbili i cijene toalet papira.

"Nećemo slati nijedan bianco ček", rekao je jedan član Gradskog vijeća za Bloomberg News. Nesporazum je nastao zbog drugačijeg mišljenja gradonačelnika i gradskog vijeća koje smatra da postoji način da se uštedi u javnim potrošnjama, prenosi BBC.

"Nastao je nesporazum i nismo se mogli dogovoriti o bilo kojoj stavci vezanoj za nabavku papirnatih materijala", rekla je članica Gradskog vijeća Kathy McBride.

Gradonačelnik Trentona Tony Mack se samo pola godine nakon izbora suočio sa preispitivanjem običaja zapošljavanja u javnoj upravi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: