Očajni biznismen
0

Naručio lutku za seks koja liči na njegovu bivšu djevojku

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Jedan italijanski biznismen bio je veoma očajan nakon što ga je napustila bivša djevojka, te je odlučio platiti blizu 15.000 eura samo kako bi dobio lutku za seks koja liči na njegovu bivšu partnericu.

Biznismen je prikupio kolekciju fotografija svoje bivše ljubavi i dostavio kompaniji "Diego Bortolin" koja se bavi izradom igračaka za odrasle.

Navodno, Italijan je tražio da lutka u potpunosti nalikuje njegovoj bivšoj djevojci, s tim da ima veće grudi, prenosi "Il Messaggero".

"Načinili smo lutku kakvu je tražio. Radi se plavoj, nasmijanoj djevojci, koja ima veće grudi jer je on tako tražio, i naravno ima obliju pozadinu", kazao je vlasnik Bortolin, dodavši da su sve lutke koje izrađuje njegova kompanija zaista vjerodostojne i mogu izvoditi sve pokrete kao i stvarne osobe.

"Lutka koju je on tražio je bila skuplja jer smo morali izraditi potpunu kopiju, pa su čak i zubi i nokti morali biti isti. Ona je sada savršena djevojka", kazao je Bortolin ne želeći otkriti identitet biznismena koji je naručio lutku.