U troje
246

Nakon vjenčanja par se zaljubio u svoju djeverušu, sad svi žive skupa i vole se

Klix.ba
Karalyn Henry iz Ohaja imala je 17 godina kada se povjerila svom momku Justinu da je privlači suprotni spol. Nakon što ju je ohrabrio da izlazi i sa ženama, ubrzo se zaljubila u djevojku Lanu Douglas iz Sjeverne Irske nakon višemjesečnog dopisivanja.

Kada je upoznala Lanu, Lana je imala limfom u IV stadijumu. Nakon svakodnevnog dopisivanja Karalyn se zaljubila u nju. Kazala je kako je bilo zastrašujuće zaljubiti se u osobu koja bi mogla umrijeti svakog časa.

Par je nakon toga zamolio Lanu da im bude djeveruša na vječanju u oktobru 2018. godine. To je bio prvi put da se Lana i Karalyn upoznaju uživo.

"Kada sam na dan vjenčanja vidjela Lanu našminkanu i dotjeranu, srce mi je zaigralo. Bila je divna i i očaravajuća na svaki način. Na proslavi smo se sve troje držali za ruke, plesali i satima pjevali. Nikada neću zaboraviti taj dan", kaže Karalyn.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Tog dana su se i Lana i Justin zaljubili jedno u drugo, piše Daily Mail. Sada sve troje žive skupa i spavaju u istom krevetu. No Lana i Karalyn su aseksualne što znači da njih dvije ne upražnjavaju seks te da im se na neki način taj čin gadi.

"Justin nije aseksualan, ali razumije da Lana i ja ne želimo seks. On razmišlja na sljedeći način: ako se desi, desiće se, ako se ne desi, neće", rekla je Karalyn.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Karalyn uopće nije ljubomorna što je njen muž zaljubljen u drugu ženu, dapače sretna je zbog njih dvoje. Kaže kako zajedno izlaze skupa u grad, sastanke i da joj je najviše žao što im zakon ne dozvoljava da sve troje budu u braku.

Karalyn i Justin su se upoznali u srednjoj školi gdje su zajedno svirali u bendu. On je svirao trubu, a Karaliyn klarinet. On je bio zaljubljen u nju dvije godine, a nakon toga ona mu je odlučila dati šansu. Nakon godinu dana veze Karalyn je shvatila da je privlače i žene i muškarci.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Bojala sam kako će moja porodica i prijatelji prihvatiti činjenicu da sam LGBT, ali to više nisam mogla sakriti. Željela sam osjetiti kako je to biti s djevojkom, ali nisam željela napustiti svog momka jer smo već dugo bili skupa", objasnila je.

I dok su neki ovu vezu podržali, mnogi su joj kazali kako je nemoralna osoba jer na ovaj način ona ipak vara svog supruga.