Pečenje za razrednika
13

Nakon Spidermana u Banjoj Luci, maturanti iz Hrvatske se u školi pojavili s ražnjem na ramenima

N. O.
Foto: Index.hr
Foto: Index.hr
Učenici završnih razreda srednjih škola najčešće se trude izdvojiti odjećom i izgledom na maturalnoj večeri, međutim, maturanti iz Velike Gorice u Hrvatskoj postali su vijest zbog poklona koji su donijeli razredniku.
Naime, učenici IV-B razreda Srednje strukovne škole Velika Gorica odlučili su počastiti svog razrednika Zorana Lovrića poklonom za kraj školovanja, a u učionici su se pojavili s pečenjem.

S ražnjem na ramenima su se uputili u školu, a Danas.hr piše kako su im drugi nastavnici pomogli iznenaditi razrednika kojeg su zvali Zoki Legenda i Doktor Zoki.

"Iznijeli su iz učionice odojka, ja sam bio u šoku, nisam znao šta napraviti, još je trajala nastava", kazao je Lovrić za Danas.hr.

Foto: Danas.hr
Foto: Danas.hr

"Bio sam bez teksta, suze su krenule! Ušli smo u razred na 15 minuta, zamolio sam ih ipak da ne radimo nered po školi. Pa smo iznijeli odojka do parka i počastili se", dodao je uz smijeh.

Još jedna vijest o dosjetljivim maturantima prethodno je privukla pažnju, a radi se o slučaju u Banjoj Luci gdje se jedan maturant pojavio obučen kao Spiderman.

Maturu Tehnološke škole u Banjoj Luci obilježio je učenik završnog razreda koji se umjesto u svečanom odijelu pojavio upravo obučen kao Spiderman, a fotografija na kojoj pozira s kolegama je ubrzo osvojila društvene mreže.