Preokret u životu
791

Nakon 35 godina braka i devetero djece saznao da je bio neplodan cijeli život

Klix.ba
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Muškarac iz Maroka nedavno je podnio zahtjev za razvod nakon što je nakon rutinske pretrage saznao da je neplodan skoro cijeli život te da nikako ne može biti otac devetero djece.

Muškarcu koji je u marokanskom gradiću Sidi Slimane radio kao profesor život je preokrenula posjeta urologu. Ljekar je otkrio malu cistu na njegovom testisu, nakon čega mu je objasnio da je ima već dugo, prenosi Index.hr.

Nakon što ga je liječnik poslao na dodatne pretrage ispostavilo se da je cista bezopasna, no da je muškarac sterilan skoro cijeli život. Problem je što je u vrijeme kada je to saznao profesor bio u sretnom braku već 35 godina, u kojem je njegova supruga rodila devetero djece.

Prije podnošenja zahtjeva za razvod napravio je još nekoliko testova i svi su potvrdili da je neplodan i da nikako ne može biti otac te djece. Analize su pokazale da se cista koja ga čini sterilnim na njegovom penisu nalazi duže od pedeset godina.

Preljub je u Maroku kažnjiv pa njegovoj supruzi prijeti i zatvorska kazna dokaže li joj se krivnja, piše Oddity Central.

Nakon što je saznao za neplodnost, osim što je zatražio razvod od žene, odrekao se i svih roditeljskih prava prema djeci.