Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebo majku ovdje je neko vec rekao da ima sosona koji komentarisu samo naslov a i ne procitaju clanak.....ajd donekle mogu razumiti kad se radi o dugim clancima ali ovdje samo par recenica....... @zla-tu...srce moje lijeno ide im prodaja ovdje nisu nova auta nego auta koja su kupiti pa njihovi vlasnici su tu kako se da zakljuciti povodom 100-disnjice @ice......srce nije ovo lager sa novim autima vec..procitaj ..ako vam nije nesto jasno samo kazite mogu ja i nacrtati ;-))))
sta bi u bosni mogli napisat i koji sve logo napravit samo da saberu golfove 2 nish vise...
kako ste glupi svi čitajte druge članke molim vas ako se ne razumijete u auto - industriju. chevrolet je preuzeo daewoo i radi boljeg imidža dao mu ime chevrolet. daewoo je ostao samo u koreji glupaci jedni
A koliki ce tek logo biti ako bosančerosi iz sarajeva odluče poredati golfove dvojke i cetvorke ocam...
...krst :(
ajmo raja,ajmo skupit 5000 GOLF dvica,a ja znam da ce javit preko 50.000,ajmo napravit neki logo :p
Fakat ba, otkad je to Chevrolet korejski ? http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet
Chevrolet korejski? hahahahahahhahahahhahhahahahah :O
@ZLA-TU J.E.B.E.M i tebe i to LOL...I.M.B.E.C.I.L.Č.I.N.O K.R.E.T.E.N.S.K.A
Jel\' Chevrolet korejski ili americki ? ?
i dodje kupac i hoce auto iz sredine logo-a xD
izgleda da im slabo ide prodaja i imaju puno auta na lageru. Ne znaju sta ce sa njima, pa napravili logo. LOL