Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUJ 100 metara......pa prvo kafu popij pa onda prevodi sa eng. Kuca je visoka \"samo\" 29m tj. 97 feet a za vas je feet=m koliko ja vidim.
ma to ne misli glavom dok prevodi, samo pravo, ko krava kroz kukuruze
To sam i ja prvo pomislila....Evoksiiii :)
Avazov toranj je napravljan oko drveta
Ova statisticka sramota stoji jos :D Nece gospoda sa sa-x da cita komentare, nemaju kad, valja zalijepit na stranicu jos koju \"informaciju\".
Slažem se u potpunosti sa ovim gore komentarima, neko u Sarajevo-x.com redakciji ima OZBILJNI tip retardacije... Čuj 10 Spratova 100 Metara, znači po spratu 10 metara...LOOL
Ovoj vjesti ima 2 godine.
Ovdje sigurno zive Evoksi! ;)
bolja je moja vikendica :-)))
ahahahaahah čuj 100 metara :))) ispade drvena kuća visoka haman k\'o twist tower :))) vi na SA-X svaki dan u svakom pogledu sve više napredujete :))) nenadjebivi ste naprosto!!! portal je postao prava smijurija. ne znam koji klinac više ovamo dolazim...
uvijek drva za potpalu :D
fkt ima vas smjesni sto sjedite za racunarom i pisukate ovdje. kakvih crnih 100m. zaposlite nekog ko zna malo engleski, ne treba puno.
@ bob hahahahahahahahahahahahahahahahah krava kroz kukuruze hahahahahahahahahah idol :D
i ja gledam sad..avaz toranj negdje oko 130 m,a ovo kao 100 :P mozda lik ima i brzi lift :P