|

Najseksipilnija pljačkašica na svijetu se pokajala i priznala krivnju

Najseksipilnija pljačkašica na svijetu se pokajala i priznala krivnju
7
Klix.ba
18.11.2014. u 10:55
26
komentara
7

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Dvadesetjednogodišnja Stephanie Beaudoin iz Victoriavillea, koja je optužena za 42 provale i proglašena najzgodnijom pljačkašicom na svijetu, priznala je krivnju za brojna krivična djela zbog kojih bi mogla dobiti prilično dugu zatvorsku kaznu, te se izvinila građanima.
Stephanie se pojavila na sudu u Victoriavilleu u Quebecu zbog tužbi za 114 odvojenih zločina, među kojima su pljačke i ilegalno posjedovanje devet pištolja.

Pljačkašica koja je postala poznata širom svijeta kada se njena fotografija u bikiniju pojavila na Twitteru, kazala je kako je shvatila da je pogriješila i da je spremna podnijeti kaznu. Njeni advokati su kazali kako je spremna izjasniti se krivom za 30 tačaka optužnice ukoliko je kanadski tužioci oslobode drugih optužbi.

"Da, kajem se zbog svojih postupaka. Radila sam iz hira i sada trpim posljedice, što je ispravno", rekla je za La Nouvelle Union.

Kanadske vlasti vjeruju da je Beaudion radila sa trojicom saradnika u dobi od 13, 15 i 17 godina, na pljačkanju domova u Athabaski i Mapleu. Oni su predati sudu za maloljetnike.

Stephanie, studentica medicine, i njene "kolege", provaljivali su u kuće ulazeći kroz vrata u zadnjem dvorištu i prozore podruma.

"Imamo dokaze da je to radila u periodu nakon bolovanja od depresije", rekao je njen advokat Denis Lavigne.
Prijavi grešku


Komentari (26)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...