{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najmanji pub na svijetu smješten u govornicu

S
11.7.2011. u 20:30
0
8
Najmanji pub na svijetu smješten u govornicu
0
Nakon zatvaranja lokalnog puba pod nazivom The Plough, stanovnici Cabridgeshirea u Velikoj Britaniji su pronašli rješenje svog problema. Svoj pub su smjestili u crvenu telefonsku govornicu.
Bijesni zbog zatvaranja lokalnog puba, stanovnici su otvorili novi pod nazivom "The Dog and Bone" smjestivši ga u crvenu telefonsku govornicu.

Seoski stolar je napravio šank za barmena do kojeg dolaze mušterije koje stoje u redu čekajući da naruče piće, Neobični pub je dvostruko manji od puba The Nutshell u Suffolku, koji je u Guinnessovu Knjigu rekorda upisan kao najmanji u Velikoj Britaniji. Njegove dimenzije su 5x2 metra.

"Vjerujemo da je ovo najmanji pub na svijetu. Tražit ćemo da se upiše u Guinnessovu Knjigu rekorda. Izgubili smo naš pub, ali smo kupili govornicu i na neki način ga zamijenili, Želimo pokazati koliko nam je važno imati pub. Sada zatvaramo uglavnom kada nestane pive. Svako ko misli da pub nije isplativ, treba da razmisli ponovo", rekao je Alistari Janson koji je nekada bio vlasnik puba Shepreth's.

Seljani vode kampanju kojom žele sačuvati pub The Plough, koji je zatvoren i preuređen u stambeni objakat. Njihov cilj je natjerati vlasti da izdaju dozvolu kojom će ovaj objekat nastaviti služiti svojoj dugogodišnjoj namjeni, objavio je Daily Mail.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: