Zanimljivosti
0

Najčudnije vijesti koje su obilježile 2007. godinu

Sarajevo-x.com
Od vijesti da je ženski samostan pretvoren u uzgajalište marihune, do one kada je žena u Rusiji zapalila penis svoga bivšeg muža i potom sasvim smirena natočila čašu votke i odgledala svoju omiljenu seriju, svijet je bio preplavljen čudnim vijestima u 2007. godini.

Žena koja je zapalila penis svoga bivšeg muža i sjela naga ispred televizora sa čašom votke živjela je sa svojim bivšim u malom stanu i odjednom odlučila napasti svog nekadašnjeg partnera.

"Gorio sam i bilo je užasno. Jednostavno ne znam šta sam mogao učiniti da zaslužim takvo što“, kazao je tada ozlijeđeni muškarac, a vijest o nemilom događaju brzo se proširila cijelim svijetom.

Još jedna vijest uspjela je začuditi cijeli svijet. Njemica je ostavila svoju preminulu 92-godišnju majku u njenoj kući. Beživotno tijelo starice u kući je biloo čak dvije godine prije pronalaska.

Kradljivci i neobični ljudi opskrbljavali su nas svakodnevno čudnim i nesvakidašnjim informacijama koje su ubrzo postajala najčitanije čudne vijesti širom svijeta. Tako se vijest o čovjeku iz Zimbabwea koji je ukrao autobus kako bi na vrijeme stigao na svoj vozački ispit plasirala u vrh najčitanijih čudnih vijesti, izvještava Reuters.

Šofer autobusa iz Njemačke izbacio je jednu 20-godišnjakinju iz svog autobusa kazavši da je suviše sexy odjevena da bi se vozila javnim gradskim saobraćajem.

No 2007. godinu nisu obilježile samo iznimno čudne vijesti već i čudne vijesti sa sretnim završetkom. Upravo jedna takva vijest objavljena je u Bankoku, a govorila je o ženi koja je prije 25 godina sjela u pogrešan autobus i zalutala. Svih 25 godina ona nije uspjela pronaći put kući te je živjela kao beskućnik. No, u 2007. godine konačno je sjala u pravi autobus i vratila se u svoj dom.