Šala speleološkog društva
68

Najbolja prvoaprilska šala stiže iz Tomislavgrada: Prvo smo mislili da je riječ o ulju

D. J.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jučer je obilježen 1. april, Svjetski dan šale, a Speleo društvo "Mijatovi Dvori" tim povodom osmislilo je jednu od najboljih šala povodom tog dana.

Naime, na svojoj stranici su objavili da se u općini Tomislavgrad nalazi podzemno "pivsko" jezero.

"Na samom kraju špiljskih kanala, 290 metara dugog speleološkog objekta, nalazi se podzemno "pivsko" jezero. Podzemno pivo, prvo i jedino takvo u svijetu, osim što je uvijek hladno, odličnog je i okusa. Otkriveno je sasvim slučajno, i to tako što je jedan od naših speleologa pratio čudne putanje leta šišmiša. Učinio mu se u vidno pripitom stanju te ga je odlučio slijediti. Nakon jednog uskog prolaza, gotovo nevidljivog, slijedilo je veliko iznenađenje. Jezero puno vode žute boje", naveli su iz Speleo društva Mijatovi Dvori.

Kako ističu, njihov speleolog isprva je mislio da je riječ o suncokretovom ulju koje je ovih dana jako traženo, no ipak rezultat je bio puno bolji.

"Da se uvjeri, odmah se i napio, te je postao siguran u svoje nevjerojatno otkriće. Tako se trud našeg člana isplatio, a mi smo postali jedinstveni u svijetu. PODZEMNO PIVO, svjetsko, a naše!", pohvalili su se iz Speleo društva Mijatovi Dvori.

Iako je jasno da je riječ o prvoaprilskoj šali, mnogi u komentarima su otkrili da ih je nasmijala ova dosjetka.