{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najbizarnije što studenti zaboravljaju u domovima

S
25.6.2009. u 09:30
0
1
Najbizarnije što studenti zaboravljaju u domovima
0
Najbizarnije što studenti zaboravljaju u domovima
Ne možete ni zamisliti šta su sve zaboravni studenti u stanju ostaviti za sobom u studentskim domovima nakon što odu kućama na ljetne praznike. Predmeti variraju od smiješnih do strašnih, a za neke od njih uprava se zapita kako su uopšte unijeti u zgradu.
Britanska studentska organizacija UNITE, koja se bavi obezbjeđivanjem stvari potrebnih za udoban život 36.700 studenata, obično se susreće sa zaboravljenim punjačima za mobitel, sveskama, iPodima, četkicama za zube i obućom. Ipak, lista najbizarnijih donosi neke sasvim drugačije stvari, među kojima su: zmija duga dva metra, šipka koja se koristi za ples oko nje, skelet u veličini čovjeka, dvije papige, veliki bijeli zec, bazen na napuhivanje dug tri metra, smrznuta pileća nožica, bič i kopija Kamasutre, ronilačko odijelo sa bocom za kisik i perajima i drugo.

List Telegraph zaključuje da su studenti sa saobraćajnih čunjeva, uličnih znakova i tabli s natpisima prešli na "igračke" s kojima se da više eksperimentisati, a kao objašnjenje kako su se našli u prostorijama za studente Nathan Goddard iz UNITE-a ističe: "Nakon cjelogodišnjeg napornog rada nije ni čudo što studenti zaboravljaju spakovati sve sa sobom. Ono što ostave uvijek nas iznenadi."

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Gdje najčešće gledate filmove?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: