|

Na -16 C skinuo gaće i skakao pred TV-kamerom

Na -16 C skinuo gaće i skakao pred TV-kamerom
0
T
Totalsport
2.12.2010. u 14:32
11
komentara
0

dijeljenja
Svakojake ludosti dokumentirane videosnimkama iz dana u dan preplavljuju internetska bespuća, ali za jednu doista rijetko viđenu pobrinuo se nogometni navijač u Norveškoj.


Uoči dvoboja između Rosenborga i Bayer Leverkusena u Trondheimu u sklopu 5. kola Evropske lige, TV-reporter je, dok su tribine još bile prazne, pravio intervju s čovjekom zaduženom za održavanje igrališta. U kadru se u pozadini pojavio nepozvani gost, vjerovatno navijač Rosenborga, koji je skinuo hlače i dirao se po spolovilu!

I dok je čovjeku koji je davao intervju razigrani nogometni fan bio iza leđa, pa ga ovaj nije mogao ni vidjeti, TV-reporter je sve vrijeme bio prisiljen gledati ludorije koje je izvodio navijač. A isti je skakutao u blizini kamere, pokazujući malo svoju stražnjicu, pa opet prednji dio polunagog tijela. Sve dok se odjednom u kadru nisu stvorili zaštitari koji su ga odveli. Sve se to odvijalo na temperaturi od -16 stepeni.

"Taj je čovjek stvarno pravio gluposti, ali nije me omeo. Kladim se da mu je mama ponosna na ovo što je radio", izjavio je TV-reporter Anders Werner Ofsti.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...