Budite originalni
27

Promo / MyGift: Mjesto najvećeg izbora kostima i drugih strašnih artikala za Noć vještica

U MyGift prodavnici u Sarajevu možete pronaći najveći izbor kostima, perika, maski, boja za lice, dekoracija i drugih artikala potrebnih za savršenu Halloween zabavu.

Već četvrtu godinu zaredom, MyGift prodavnica u Sarajevu nudi najširu ponudu opreme za kostimiranje tokom cijele godine, sa posebnim proširenjem ponude tokom oktobra pred Noć vještica (31. oktobar).

Svako će za sebe naći nešto u širokom izboru maski, perika, šešira, boja za lice, kostima za djecu i odrasle, raznih dekoracija za ukrašavanje prostora ili party programa, te drugih dodataka koji upotpunjuju vaš doživljaj Halloweena. Pored "strašnih" likova kao što su vještice, vampiri, tikve, duhovi, kosturi i likovi iz horor filmova, ovdje se mogu naći i drugi kostimi i maske koji vam pomažu da postanete neko drugi, poput policajca, vatrogasca, doktora, vuka, medvjeda, princeze, čarobnjaka, nindže, klauna, Djeda Mraza, tigra i mnoge druge.

Za djecu su u ponudi i licencirani kostimi poznatih junaka iz crtanih i igranih filmova kao što su Patrolne šape, Nindža kornjače, PJ Masks, Hulk, Iron Man, Kapetan Amerika i drugi, a koje su odličan izbor i za druge prilike tokom cijele godine.

Sve ovo, i mnogo više možete pronaći u prodavnici MyGift, na etaži -1 u BBI Centru u Sarajevu ili poručiti putem web stranice tropik.ba.

MyGift, pored ponude za kostimiranje, usrećuje svoje kupce šarolikim i jedinstvenim asortimanom u Bosni i Hercegovini, sa mnoštvom artikala koji se ne mogu naći nigdje drugdje, a koji mogu biti i fenomenalan poklon za najdraže. Tu se posebno izdvajaju kvalitetne moderne i tradicionalne društvene igre, licencirani pokloni iz najpopularnijih franšiza (Ratovi zvijezda, Harry Potter, Igre prijestolja, Marvel i DC, te još mnogi anime, crtani i igrani serijali, filmovi i video igre), širok izbor licenciranih igračaka, najljepše slikovnice i knjige za djecu (Disney, Minecraft isl) i još mnogo toga.

U suradnji sa firmom Tropik d.o.o. veliki dio opreme za kostimiranje i mnoge navedene artikle možete naći i na novom webshopu tropik.ba.

U želji da se olakša proces kupovine i omogući naručivanje iz vlastitog doma, webshop trenutno nudi više od 2.500 artikala. Sve što trebate uraditi je registrirati se na webshop sa svojim osnovnima podacima (koji se neće koristiti u druge svrhe, osim za slanje i dogovaranje isporuke) i potom artikle stavite u virtuelnu korpu. Nakon finaliziranja narudžbe, artikli se odmah šalju brzom poštom i na vašoj adresi su najčešće u roku od 48 sati.

Poštarina za cijelu BiH iznosi 5 KM za naruždbe vrijednosti do 50 KM i besplatna je za narudžbe vrijednosti 50 KM ili više.

Druge lokacije na kojima do kraja mjeseca možete naći dio karnevalske ponude su prodavnice The G-Store u Sarajevu (I sprat TC Intershop, Kolodvorska 12), The G-Store u Zenici (prizemlje Shopping Centra Džananović) i MyBook u Banja Luci (Kralja Petra I Karađorđevića 70).

Za ostale informacije možete posjetiti Facebook stranicu ili poslati upit na mail [email protected].