Zanimljive reakcije
143

Muškarci probali simulator menstrualnih grčeva: Treba li tako boljeti?

N. C.
(Screenshot: TikTok)
(Screenshot: TikTok)
Nekoliko se muškaraca odlučilo podvrgnuti testu da bi ustanovili kako se žena osjeća dok ima menstruaciju. Video je smiješan, ali i poučan, a sa više od 1.4 miliona pregleda na TikToku postao je viralan.

Simulatori menstruacije u biti su isti kao i simulatori trudova. Zovu se strojevi za transkutanu električnu živčanu stimulaciju (TENS) koji su dizajnirani za ublažavanje boli. Ali kad se pojačaju, mogu prouzrokovati intenzivnu, iscrpljujuću nelagodu.

@benztraphouse The boys tried a period simulator #fyp #foryou #foryoupage #funny #periodcramps #periodsimulator #viral ♬ original sound - Benz Trap House

Grupa je zauzela naučni pristup eksperimentu sa ženom koja je bila kontrolni subjekt. Na početku videa, ona pričvršćuje simulator na područje svojih jajnika i pojačava ga na deset, najvišu postavku. Svi prisutni su impresionirani jer žena ne pokazuje nikakve znakove nelagode.

Kada je prvi muškarac isprobao simulator menstruacije, bio je šokiran nelagodom.

"Zar bi trebalo tako boljeti?" upitao je idući, prije nego što je prasnuo u nervozan smijeh.

Treći je rekao da je osjećao bol sve do čašica koljena.

U jednom dijelu videa može se vidjeti kako je simulator spojen istodobno na muškarca i ženu. Dok je uređaj uključen, na muškarcu se vidi da trpi jaku bol, a žena stoji mirno, tvrdeći da osjećaj koji joj uređaj stvara nije uopće tako strašan kao pravi menstrualni grčevi.

"Da, grčevi me bole i gore od ovoga", dodala je.