Hit na društvenim mrežama
29

Muškarac u Hrvatskoj zbunio novinarku: Imam tri žene i živim u celibatu

L. R.
Screenshot/RTL
Screenshot/RTL
Muškarac iz Slovenije, koji je nedavno boravio u Hrvatskoj, postao je hit na društvenim mrežama nakon što nije znao značenje celibata.
Naime, novinarka RTL-a Ružica Đukić proteklih dana radila je prilog o zagrebačkom Hreliću, najpoznatijoj pijaci polovnih stvari u Hrvatskoj gdje je razgovarala s prodavačima, ali i kupcima.

Tom prilikom za izjavu je zaustavila starijeg muškarca koji se predstavio kao Peterskala iz Maribora. On joj je ubrzo udijelio i kompliment rekavši kako na Jakuševcu taj dan nije vidio ljepšu ženu.

"Na Jakuševcu ljepše od danas nisam vidio od Vas. Ne laskam Vama. Imam tri žene, živim u celibatu i tako da ne laskam Vama", poručio joj je.

No, novinarki nije bilo jasno zašto bi muškarac bio u celibatu ako ima tri žene pa je željela potvrditi. Kada joj je potvrdio pitala ga je: "Pa kako to s tri žene pa ništa?", a on joj je odgovorio: "Kako ništa?"

Novinarka ga je potom upitala zna li on šta je celibat, a on joj je jasno odgovorio: "U troje!"

Kako njegov odgovor ne bi ostao u arhivi, oni su odlučili podijeliti snimak na Instagram profilu emisije RTL Danas, a snimka je prikupila više od 260.000 pregleda za samo jedan dan.