Viralna šala
10

Muškarac na eBayu prodaje "korištenu" djevojku

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dale Leeks je na svom eBay nalogu objavio oglas u kojem prodaje svoju djevojku, ali je detaljan opis "artikla" izazvao buru reakcija na društvenim mrežama.

Dale Leeks je čovjek koji je pokušao razbiti dosadu tako što se nastojao našaliti sa svojom djevojkom. Tačnije, on je djevojku Kelly Greaves odlučio prodati preko eBaya, a oglas je povukao tek onda kada je cijena njegove partnerice prešla iznos od nevjerovatnih 70 hiljada funti.

Međutim, još su zanimljivije detaljnije informacije o "proizvodu" koje su sastavni dio oglasa Dalea Leeksa. Naime, Leeks je u oglasu napisao kako je apsolutno vidljivo da je roba korištena, a navodi i to kako je artikal "za dijelove" i da "ne radi".

Također, on je potencijalne kupce upozorio da njegova djevojka "proizvodi konstantnu buku".

Naveo je i to da je karoserija "prilično očuvana, ali da već pokazuje znakove habanja" prije nego što je napisao da "zadnji dio propušta malo, ali ništa što se ne može popraviti".

Međutim, njegova šala izmakla je kontroli kada je počeo primati poruke ljudi širom svijeta, piše Mirror.

Ovaj oglas ubrzo je postao viralan i dostigao je čak 81 hiljadu pregleda za jedan dan, što je privuklo više od stotinu ponuda od kojih je najveća dostigla čak 70.200 funti.

Dale, koji živi u Essexu, bio je preplavljen stotinama poruka potencijalnih kupaca koji su ga kroz šalu pitali mogu li proizvod "uzeti na test" i koliko je "prethodnih vlasnika" djevojka imala.