Zanimljivosti
5

Muškarac iz Philadelphije zarađuje 240.000 eura godišnje glumeći Alana iz filma "The Hangover"

Klix.ba
Brada, naočale, beba i pivski stomak su omogućili muškarcu iz Philadelphije da godišnje zarađuje 240.000 eura.

Thaddeus Kalinoski je shvatio da izgleda poput Alana (Zach Galifianakis) iz filma "The Hangover" nakon što se zapustio poslije razvoda sa suprugom.

Kada ga je supruga ostavila, hotelski menadžer Thaddeus se ugojio i pao u depresiju, zbog čega nije mario za svoj izgled. Jednog dana se pogledao u ogledalo i shvatio da izgleda poput Alana iz popularnog filma. Od tada se redovno pojavljuje na zabavama na kojim zaradi po 1.000 dolara.

"Kada sam postao Alan, moj život se zauvijek promijenio. Sada živim u Las Vegasu i stalno se zabavljam zahvaljujući tome što izgledam poput tipa iz filma. Još uvijek ne vjerujem da živim od ovoga", izjavio je Kalinoski.

Kada je na "poslu", Kalinoski uz sebe ima majmuna i bebu. Naučio je sve Alanove fraze kojim oduševljava turiste, a čak je i zaposlen kao dvojnik prilikom snimanja filma "Hangover III".

Prije nego je postao Alan, Kalinoski je imao težak život. Napustio je posao iz snova kako bi pokušao spasiti brak koji se raspadao, no, nije uspio. Nakon toga je ostao razveden i bez posla, bez perspektive. No, sreća se promijenila, sada se zabavlja po cijelu noć i mnogo jede kako bi održao svoj stomak. U svojoj slavi uživa dok može jer četvrtog dijela Hangovera nema, a Zach Galifianakis je promijenio svoj izgled.